Groningen
Groningen is een fantastische stad om in te winkelen en uit (eten) te gaan. De stad telt meer dan 180.000 inwoners en kent heel veel leuke winkelstraten. Deze site houdt u hiervan op de hoogte!

» Bekijk alle online straten in Groningen

Ontstaan Streetservice

Streetservice is ontstaan vanuit een service-gedachte waarbij de consument zoveel mogelijk informatie over de stad, straat en winkels krijgt. Daarvoor biedt de website het ideale platform, omdat u kunt zien hoe de straat er vroeger uit zag, hoe de straat er nu uit ziet en welke winkels en bedrijven zich hieraan bevinden.

Doel Streetservice

Streetservice wil een zo compleet mogelijk beeld geven van de straat. Hiervoor vindt u binnenkort een video van de winkelstraat (in dag- en nachtfunctie), een algemene sfeerfoto, nieuws van de straat en een agenda. Hierdoor kan de straat als geheel zich op een professionele manier presenteren en bent u zodoende lbeter zichtbaar!

Toekomst Streetservice

Streetservice wil in de nabije toekomst steeds meer winkelstraten online zetten, waarbij de nadruk in eerste instantie zal liggen op winkelstraten in de Binnenstad. Daarna willen wij ook de grotere winkelstraten in de rest van Groningen bereiken.